excellent generation construction
(SA0453680-V)

excellent generation construction
(SA0453680-V)

Objektif,
Misi & Visi

OBJEKTIF

Excellent Generation Construction berazam untuk menjadi syarikat 100 % bumitputera yang menjadi syarikat pembinaan terulung dalam kelasnya. Dengan  kekuatan pasukan yang mantap dan mempunyai kualiti binaan setanding syarikat  berpengalaman ianya akan dapat memberi kesan berpanjangan kepada bakal  pelanggan. Di masa akan datang , syarikat akan membuka peluang kepada semua pihak yang ingin berkerjasama bagi merealisasikan impian setiap pelanggan. Kami ingin membantu pelanggan menjadikan rumah impian ini sebagai nilai sentimental hasil dari titik peluh mereka mengumpul wang untuk membina kediaman sendiri. 

MISI

Menjadi sebuah organisasi yang melahirkan ramai tenaga mahir dan pakar tempatan dalam bidang pembinaan yang sebelum ini rata-rata dipelopori oleh bangsa asing.  

VISI

Menjadi syarikat sebuah organisasi yang mempunyai kersama dengan syarikat  peneraju lain bagi mewujudkan daya saing yang sihat. Dengan tekad ini akan  memberi impak kepada syarikat untuk lebih maju dan meneroka bidang – bidang  lain supaya dapat berkembang dengan cepat serta dikenali sekitarnya. 

Konsep dan gaya kerja yang cermat akan diadaptasi supaya dapat mewujudkan  suasana kerja yang harmoni dan memoptimum perkhidmatan syarikat ke arah yang  lebih cemerlang.

EXCELLENT GENERATION CONSTRUCTION